Poëzieweek 2022 en nieuwtjes

Cover Die-dichters bundel poëzieweek 2022

De nationale poëzieweek komt eraan! Van 27 januari t/m 2 februari is het zover. Koop je poëzie voor tenminste €12,50, dan krijg je er gratis de bundel van Ramsey Nasr bij. Het landelijke thema is Bloesemingen en Overvloed. Wij als Die-dichters (Dichters in Enschede) zouden onze bundel, die voor deze week samengesteld en geschreven is (zie omslag boven), presenteren tijdens een lunchconcert in Enschede. Helaas, je raadt het al, C gooit roet in het eten. Wel hebben we filmpjes gemaakt en die worden komende week op social media vertoond. Als je het leuk vindt, kan je dat zien, horen en er hopelijk ook van genieten.
FB: Dichters in Enschede
FB: Wendy Wessels
Instagram: dichtersinenschede (#diedichters)
Meer info: https://www.poezieweek.com/
Bundel bestellen? Dat kan via www.dichtersinenschede.nl of de bundel is (in de loop van volgende week) te koop bij Boekhandel Broekhuis Enschede voor €7,50. (Bij besteding van 12,50 of meer krijg je dan dus ook een bundel gratis).

Update en nieuws
De Die-bundel komt zeker nog wel aan bod, en dat op 25 en 26 juni, tijdens het Warme Woorden Festival. Komt dat zien!
Ook komt mijn eigen bundel dit jaar (eindelijk) uit. Gedichten ter ere van David Bowie. Meer info volgt! Begin februari geef ik de inhaallessen voor de cursus Train je Schrijfspieren en ook start bij voldoende animo in februari de cursus ‘Start met je Levensverhaal’ via de Volksuniversiteit. Kijk op de website voor meer info.

Ik hoop dat jullie allen fijn lezen en schrijven of creatief bezig zijn en een goede start hebben van 2022!


Plaats een reactie